MFK har signert markedsansvarlig og digital innholdsprodusent

MFK har signert markedsansvarlig og digital innholdsprodusent

Mangeårig sportsjournalist Joakim Bekkåsen (27) overtar markedsansvaret i Moss Fotballklubb. I tillegg skal han bidra til å gi klubbens digitale satsing et nytt løft.

Bekkåsen har vært lokal sportsjournalist siden 2012 og har i tillegg arbeidet mye med videoprodukskjon. Fra 1. februar blir han en del av teamet i Moss FK.

– Vi gleder oss stort til å få Joakim Bekkåsen ansatt på fulltid i Moss Fotballklubb. Han overtar markedsansvaret i MFK, forteller Siv Holder som har hatt denne rollen i mange år.

Samtidig som Bekkåsen skal være markedsansvarlig for Moss FK og MFK Care, skal han jobbe med digital innholdsproduksjon og skape aktivitet i sosiale medier.

– Joakim har enorm kompetanse på web og digitale flater som vi ser fram til å få. Han skal også produsere film og på den måten få fram sponsorene og bidragsyterne våre enda mer. Sponsorene våre kan bare glede seg til det han kommer til å trylle fram, sier hun og legger til:

– Joakim har fulgt godt med på oss i mange år og vet hva vi har produsert fram til nå. Han er superkreativ og kommer til å videreutvikle konseptene våre og ikke minst komme med nye kreative ideer. Nå skal han og jeg jobbe sammen, han skal bli godt kjent med sponsorene og samarbeidspartnerne. De skal føle seg trygge på at de blir godt ivaretatt i tiden fremover. Vi er veldig fornøyde med å fått Joakim inn i teamet! Han starter opp allerede 1. februar!

Styreleder Thomas Thorkildsen tror også at satsingen blir en suksess.

– Han har alltid full fart, så vi får inn en som er positiv og energisk. Joakim skal være med å heve oss spesielt på mediabiten som det har blitt gjort mye på fram til nå. Dette tror jeg blir veldig bra, sier han.

Bekkåsen ser fram til en ny hverdag på Melløs og gleder seg til å ta fatt på jobben.

– Jeg har fulgt klubben i mange år og gleder meg veldig, samtidig som jeg er utrolig takknemlig for alle årene jeg har hatt i Moss Avis. Det har gitt meg muligheten til å lære mye nytt og jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker. Nå ser jeg fram til å bruke min kompetanse på en litt annen måte og jeg synes det er artig at klubben har valgt å satse på meg. Dette blir utrolig spennende, og jeg ser virkelig fram til å jobbe tett med klubbens sponsorer, forteller han og avrunder:

– Jeg kjenner mange i klubben fra før av og tror vi kommer til å få det mye moro. A-laget har fått et utrolig spennende trenerteam og har en meget sterk spillergruppe med flotte typer. Samtidig må man ikke glemme juniorlaget og G16-laget som i år skal ut i interkretsserien. På toppen av det hele er det en rekke andre spennende årganger i klubben som det blir moro å følge enda tettere!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design