– Merker fremgang

Mens resten av laget er i syden og lader opp batteriene med 20 varmegrader og grønt gress, må Kjell pent holde seg i ro her hjemme. Smertene i ryggen er så store at han får gjort lite annet enn å sitte i ro. Men han øyner et håp om å rekke seriestarten.

– Det er ikke så altfor ille nå. Det er ikke i veien med korsryggen. Smertene begynte i setemuskulaturen og har siden forflyttet seg rundt, forklarer Kjell.
– Nå sitter det mer i bekkenet, i leddet. Vanskelig å si hva det er, men jeg tipper det er en kraftig overanstrengelse pluss en låsning ryggen, kanskje. Det går bedre for hver dag, det gjør det. Det går fremover.
Frykter du seriestarten?
– Det er kan jeg ikke si ennå. Per i dag går det såpass bra fremover. Jeg kan gå med bare en krykke og jo mer jeg leer på beina og leddene synes jeg det slipper mer og mer faktisk. Men jeg må ha krykker for å gå. Jeg kan ikke stå på høyrebeinet ennå. Jeg var veldig frustrert i begynnelsen. Unner ikke min verste fiende slike smerter. De tre første dagene kunne jeg ikke røre på meg i det hele tatt. Men etter det har jeg som sagt merket fremgang for hver dag som går, forteller svensken.

Så er det bare å krysse fingrene å håpe på at Kjell blir kvitt smertene og kan slutte seg til “syden-gjengen”, som kommer hjem neste uke.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design