Matrixgutta på tur – reisebrev  #1

Matrixgutta på tur – reisebrev #1

Lars Smith og Kjell Andreassen legger i dag ut på langtur til Senja. I MFK-bilen skal de kjøre Norge på langs, dette er en tur de virkelig ser frem til.

En gang i året pleier nemlig matrixgutta å dra på tur i forbindelse med en bortekamp. I år er det bortekampen mot Senja som er den utvalgte destinasjonen. Men først skal de en tur innom Nordens Paris, Tromsø.

– Vi gjør dette for det sosiale, sier Lars som har vært på langtur tidligere.

– Denne gangen får vi kombinert det med et besøk til min eldste sønn som bor i Tromsø med sin familie. Det blir ekstra hyggelig å hilse på sønn og barnebarn, forteller han.

 

God stemning

Kjell og Lars var naboer i gamle dager og tonen mellom de to matrixene er god. Latteren sitter løst og begge se frem til en hyggelig tur. 

De skal tilbakelegge ca 340 mil tur/retur. Det blir mange timer sammen i MFK-bilen, men det synes duoen bare er hyggelig. 

Vi gleder oss til mye fotballprat og god stemning, sier de begge to.

På denne turen er ingenting planlagt, det eneste de har planlagt er å ta ting på sparket. De har ikke booket noen overnattingssteder, men de regner med at det skal gå greit å få gjort det underveis mens ferden går nordover.

– Finner vi ikke noe overnattingssted, sover vi i bilen, det går helt fint, sier Kjell. 

De ser også fram til å se litt av Norge og ikke minst håper de på godt vær på turen. I følge værmeldingene ser det slett ikke så verst ut.

Hva synes matrixgutta om seriestarten så langt?

To tap sier vel det meste, men vi føler at det har gått litt mot spillets gang. Vi satser på tre poeng mot Senja lørdag, istemmer de begge to. 

Etter kampen lørdag, setter de kursen tilbake til Moss, forhåpentligvis med tre poeng i bagasjen.

 

Da gjenstår det bare å si god tur til MFKs blide duo!

 

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design