Martin og Norge med målorgie!

– I dag var det mye positivt å ta med seg videre. Det var en jevn første omgang med mange dueller, men vi klarte å stå opp på en god måte. I andre omgang lyktes vi enda bedre, og både duellspillet og pasningsspillet offensivt var bra, sier han til fotball.no.


KAMPFAKTA:


NORGE – UNGARN 5-0 (2-0)


Sted: Lysä had Labem


Tilskuere: 50


Dommer: Thomas Kocovrek, Tsjekkia


Gule kort: Kis David Kalnoki, Tibor Ladavnyi og Csaba Preklet, Ungarn.


Mål: 1-0 Espen Knudsen (28.min), 2-0 Stian Ringstad (39.min), 3-0 Stian Ringstad (56.min), 4-0 Stefan Johansen (74.min), 5-0 Stefan Johansen (80.min).


Norges lag (4-3-3): Jørgen Mohus – Vegar Eggen Hedenstad (Magnus Jorstad 76.min), Espen Knudsen, Simen Wangberg, Joakim Eyde – Kristoffer Tokstad, Gisle Myhre, Fredrik Allertsen (Martin Mathisen 56.min) – Flamur Kastrati, Stefan Johansen, Stian Ringstad (Martin Holmen 65.min).

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design