Marijo Jovic på listen over “Norges største trenertalenter”
Marijo Jovic er kommet med Dagbladets liste over "Norges største trenertalenter"

Marijo Jovic på listen over “Norges største trenertalenter”

Dagbladet publiserte denne uka en liste norsk fotballs største trenertalenter. 

Lista er et resultat av en kartlegging gjennomført med hjelp av spillere, trenere og eksperter. Og på lista befinner både vår nåværende hovedtrener Marijo Jovic og hans forgjenger Ole Martin Nesselquist seg. Det synes vi i Moss Fotbalklubb er stas!

Her er det Dagbladet skriver i sin begrunnelse om utvelgelsen av Marijo Jovic:

Mario Jovic – Moss (34 år)
Kroatiske Jovic spilte for NK Osijek i hjemlandet, men ga seg som fotballspiller etter at han var i militæret. Som trener har han holdt på mye med spillerutvikling, og ledet lag på nivå tre i kroatisk fotball. Etter at Jovic flyttet til Norge tok han over Follos juniorlag i 2016. Deretter ledet han A-laget i samme klubb, før han tok over Moss før 2019-sesongen. Helt hos Moss’ supporterklubb Kråkevingen etter at han ledet klubben til deres første seier mot Fredrikstad på 15 år i fjor. UEFA A-lisens.

Og om Ole Martin Nesselquist skrives følgende:

Ole Martin Nesselquist – Strømmen (26 år)
Begynte å ta trenerkurs tidlig i tenårene. Ansatt som hovedtrener i Trosvik som 19-åring. Hadde stor suksess og ble etter hvert hovedtrener for Moss i 2. divisjon som 23-åring. Har UEFA A-lisens. Nesselquist er nå i gang som hovedtrener i Strømmen på andre sesong.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design