Marcus Ohlsson på plass

Hovedtrener Tor Thodesen var god fornøyd med å ha sikret seg den lovende høyrebacken i sin spillerstall under oppkjøringen til 2012 sesongen.

– Nå starter virkelig jobben med å danne grunnlaget for Marcus Ohlsson og resten av spillerstallen før alvoret starter opp i midten av april. Men stallen er fortsatt ikke spikret, men det jobbes videre med det utover vinteren.

Marcus Ohlsson og hovedtrener Tor Thodesen før dagens trening. (Foto: Alvin Holm)

Avtalen har kommet i stand først og fremst takket været Mossefirmaet Smart Skap AS på Kambo, som tok kontakt da de så at klubben trengte jobb til en spiller med elektrikerutdanning. Spilleren er høyre back, en posisjon som vi trengte veldig å få besatt.

– Vi har vært i markedet etter forsvarsspillere, og med Marcus Ohlsson på plass har vi fått en fin tilvekst på høyresiden. Han har nivået inne, samtidig som vi får en ung og sulten spiller som garantert vil utvikle seg ytterligere her hos oss, sa Tor Thodesen til mossfk.no

Trenger leilighet/hybel:

Moss FKs nye høyreback trenger et sted å bo, helst på Kambo området. Der har han fått seg jobb som elektriker i det lokale firmaet Smart Skap AS som ligger sentralt til på Kambo i Moss.

Har dere informasjon om en ledig bopel, vennligst kontakt:

Thomas Thorkildsen
Mobil telefon: 901 41 316