Målrikt derby mellom MFK og Råde

Målrikt derby mellom MFK og Råde

(Junior: Moss FK-Råde 4-1) Selv om ikke alt fungere perfekt for MFK-juniorene, sikret de seg en meget komfortabel seier i lokaloppgjøret mot Råde. Nå ser det meget bra ut med tanke på tabellsituasjonen.

Moss FK var favoritt før kampen, ettersom de lå høyere på tabellen med flere poeng før søndagens møte med Råde. MFK innfridde forventningene og tok virkelig tak i kampen, og kontrollerte store deler av det som skjedde på kunstgressmatta.

– Vi hadde godt tak på Råde i hele 1. omgang og gikk til pause med en 2-0-ledelse. Begge målene ble scoret av Tobias Evjenn, forteller trenerteamet.

Mer å gå på

Etter hvilen varierte det derimot til tider, selv om det til slutt ble et flott resultat for Moss Fotballklubb.

– Vi var litt tammere etter pause og slapp Råde mer inn i kampen. Men en time ut i oppgjøret kom vi oss fint rundt på kanten, hvor Mohammad Bashir til slutt fikk satt ballen kontant i mål fra seks meter. Råde fikk en redusering etter 70 minutter på et frispark fra cirka 20 meter og vi mistet litt av initiativet og slapp motstanderen høyere i banen. Vi fikk noen overgangsmuligheter, men kom ikke til avslutning. Men i det 90 spilleminutt kom vi på et gjennombrudd, hvor Tobias Evjenn ble taklet på 20 meter og kaptein Simen Haraldstad satte ballen over muren og i mål. Vi vant komfortabelt, men vi så at vi må jobbe med å holde initiativet igjennom hele kampen, innrømmer trenerteamet.

Juniorlaget hadde for øvrig med seg Frantz Barrera og Jonas Vanvik fra G16-laget.

Se tabellen her.

Interkrets i sikte

Vårsesongens siste kamp er førstkommende onsdag mot Rygge. På grunn av cupkamp på Melløs (Moss FK-Kongsvinger) har juniorkampen blitt flyttet til Rygge idrettspark. Klarer juniorene å hente hjem 3 poeng i den kampen, vinner de puljespillet. De fire beste lagene på tabellen får som kjent muligheten til å krige om en plass i interkretsserien litt senere i år.

Kampfakta
Moss FK         4
Råde               1

Pause: 2-0
Seriekamp, KM
Melløs kunstgress

Dommer:
Eilev Roger Pettersen, Gresvik IF
Gult kort:
Tobias Evjenn, Moss FK
Martin Sundberg, Råde
Robin Thomassen, Råde

Mål:
1-0 Tobias Evjenn (32)
2-0 Tobias Evjenn (45)
3-0 Mohammad Bashir (60)
3-1 Andreas Vouzounerakis (70)
4-1 Simen Haraldstad (90)

Moss FKs lag:
Sebastian Willadssen, Andreas Sørlie Olsen, Jonas Strøm Skovly, Mikkel Hollfjord (Jonas Vanvik i 31 min.), Simen Asbjørnsen, Mohammad Bashir Husaini, Simen Haraldstad, Markus Rivelsrød Nilsen (Lasse S. Rogstad i 19 min.), Jacob Strøm Skovly, Tobias Hatlen Evjenn, Kristoffer Rislaa Bjåland (Paul Edwin Stærk i 31 min.)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design