Målrik juniorkamp endte med poengdeling

Målrik juniorkamp endte med poengdeling

(Junior: Moss FK-Skogstrand 3-3) Til tross for at juniorlaget måtte klare seg uten noen av sine svært sentrale spillere, klarte de likevel å sikre seg ett poeng mot Skogstrand og er fortsatt ubeseiret i KM i år.

I disse dager er det flere juniorspillere som er svært delaktige på rekruttlaget i 4. divisjon, og dermed måtte juniorlaget klare seg uten hele fem av spillerne som vanligvis er i startelleveren. Det ga derimot muligheten for flere gutter fra 2003-kullet under onsdagens match, og de viste seg godt fram.

Burde vunnet

Det var Moss som kom best i gang og innen halvtimen var spilt ledet de 2-0 etter scoringer av Mikkel Hollfjord og Eirik Asbjørnsen. Noen minutter etter kom reduseringen, og 2-1 ble pauseresultatet.

20 minutter ut i 2. omgang økte MFK til 3-1 etter scoring av Nikolai Nilsen, men dette skulle ikke vise seg å bli den siste nettkjenningen for kvelden. Skogstrand slo tilbake og sørget for sluttresultatet 3-3.

Se tabellen her.

Det betyr at MFK fortsatt ikke har tapt en eneste kamp i KM i 2019. Opprykket til interkretsserien er for lengst sikret, så nå handler det kun om å fullføre sesongen på en ordentlig måte. Uavgjort mot Skogstrand var på ingen måte noen krise for trenerteamet.

– Det ble en litt tam kamp, men vi måtte jo klare oss uten noen av gutta i dag. Flere fra 2003-årgangen var med og viste seg også fint fram. Hele troppen fikk spille og vi burde vel egentlig ha stukket av med seieren. Men vi ga Skogstrand litt for enkle mål, forteller trenerteamet, som nå ser fram til ser fram til å avrunde serien med bortekamp mot Sprint-Jeløy i neste uke.

Toyota Cup i vente

Selv om seriespillet straks er over, er det vel å merke mer fotballmoro i vente for klubbens juniorer. I november skal de, som et av fylkets fire beste juniorlag, delta i Toyota Cup. I semifinalen møter de Fredrikstad på bortebane, så det blir virkelig moro.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design