Målorgie på Melløs!

SERIEKAMP, 12. runde.

Junior Elite: Moss – Lillehammer  11-1 (4-1)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 03.06.2008
Kl: 19.30

Målscorere:
0-1, Magnus Kvamme (4)
1-1, Øystein Jacobsen (13)
2-1, Jacob Mjelde (26)
3-1, Martin Holmen (27)
4-1, Vegar Edelsteen (34)
5-1, Vegar Edelsteen (46)
6-1, Martin Holmen (49)
7-1, Alexander Bachke (51)
8-1, Vegar Edelsteen (54)
9-1, Alexander Bachke (65)
10-1, Mats Karlsen (68)
11-1, Alexander Bachke (79)

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Øystein Jacobsen, Krister Wemberg, Jacob Mjelde, Mats Stolinski, Niklas Heia, Anders Hegglund (k), Vegar Edelsteen, Martin Holmen, Alexander Bachke.

Benken:
Mats Karlsen, Mats Kaxrud, Mats Lindqvist, Ali Ahmed, Henrik Bakkerud.

Allerede etter 15 sekunder kunne MFK tatt ledelsen, men dessverre gikk skuddet til Anders Hegglund på
utsiden.


Like etter gikk FFL i angrep, og også de kunne tatt ledelsen men en flott beinparade av landslagsuttatte Kristian Bjerke hindret de å ta ledelsen. Likevel skulle FFL ta ledelsen. På et flott skudd fra drøye 16 meter scorer de etter at vi har vært litt slappe i presset.

 

Etter denne scoringen dreide kampen seg kun om MFK og spill på Lillehammers banehalvdel. Øystein Jacobsen scorer reduseringsmålet etter flotte kombinasjoner og godt spill.

Ledelsen tar vi etter et vakkert frisparkmål av Jacob Mjelde. Fra ca. 18 meter slår han ballen over muren og rett i krysset. 3-1 kommer allrede minuttet etter Jacob Mjeldes scoring. Nok en gang er det meget flotte kombinasjoner og løp som fører til at Rørosingen Martin Holmen scorer. Martin er i strålende form om dagen og har scoret i de fem siste kampene. En annen som viser gryende form om dagen er Vegard Edelsten. Han får også æren av å sette inn omgangens siste mål på vakkert vis.
 

Allerede etter 15 sekunder av andre omgang ligger ballen nok en gang bak FFL-keeperen. Ballen blir slått inn fra venstre, en av våre spillere hopper over ballen og samtidig gir den en liten touch. Dette fører til at keeperen blir fortumlet og ballen triller inn i mål. En perfekt start på andre omgang da vi forventet at FF Lillehammer skulle gå ut i hundre og prøve å få et tidlig reduseringsmål. Martin Holmen scorer sitt andre for dagen da Martin Holmen nesten på egenhånd dribler av hele FFL-forsvaret og setter inn 6-1.


 

Stormløpet mot FF Lillehammermålet bare fortsetter og guttene er skikkelig på hogget. Neste mann på scoringslisten er Alexander Bachke. Han får en flott crosser fra Bruno og tar med seg ballen på første touch mot mål. Her gjør han ingen feil og dunker ballen inn til venstre for keeper. 8-1 er det Vegard Edelsten som står for. Nok en gang gjør er flott spill forarbeidet til at Vegard kan ta med seg ballen på kassa direkte mot mål. På halvspretten og med strak vrist har ikke FFL-keeperen sjangs på skuddet til unge Edelsten. 9-1 setter Alexander Bachke inn fra kloss hold etter et lavt innlegg fra siden. Resultattavla viste tosifret etter at Mats Karlsen gjør kloke bevegelser og enkelt kan sette inn ball nummer ti bak FF Lillehammer-keeperen. Kveldens siste scoring er det nok en gang Alexander Bachke som står for. Hans tredje scoring for dagen gjør kvelden komplett for et Mosselag som aldri sluttet kanonaden mot Lillehammermålet før vi hadde scoret hele elleve mål.
 

Guttene spilte i dag en fantastisk kamp og skal ha stor ros for måten de gjennomførte torsdagens kamp på. Vi fremsto som et helt annet lag enn i cupkampen mot Fram Larvik. Hvor vi mot Larvik sluttet å spille etter vi ledet 0-2, sto vi i kampen mot Lillehammer på helt til dommeren blåste av. Mange ville etter å ha ledet 4-1 til pause slappet litt av prestasjonsmessig, men det ville ikke juniorkællane denne gangen. At vi vinner andre omgang hele 7-0 sier litt om hvilken innsats og profesjonalitet guttene la ned i kveld.


 

Å kåre en BB i dag er helt umulig. Samtlige spillere som startet eller kom inn på banen var alle meget gode. Helt fra keeper og fremover viser guttene en glød, innsatsvilje og spillerglede som det var en fryd å se på.

 

Mvh

Jonne og Lars

 

 

Neste kamp spilles 11/6 borte mot Follo Fotball. Kampen går på Ski stadion og avspark er satt til klokken 20.30. 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design