Målløs på Melløs

Første omgang var relativt jevnspilt, og i den kraftige motvinden på Melløs kom hjemmelaget til svært få sjanser. Nærmest var Djedje på et langskudd.


Omgangen ble også preget av at Moss måtte gjøre to tidlige bytter i forsvarsrekka. Både Martin Thømt Jensen og Krister Wemberg fikk seg smeller som medførte rokkeringer i formasjonen, og inn kom Tom Reidar Haraldsen og Vegard Edelsteen.


Etter pause var det et mye bedre MFK-lag som kom på banen. Ballen gikk fortere, og vi kom til flere sjanser. Nærmest var Tommy Edvardsen som traff utsiden av tverrliggeren direkte fra cornermerket, og Kenneth Kvalheim hadde en stor sjanse på et flott innlegg fra Djedje.


Dommer Trond Ivar Døvle blåste mye, og det ga en kamp som ble stykket veldig opp. Men rett før slutt blåste han derimot ikke i en situasjon der hele Melløs og MFK-benken skrek på straffe. Dermed endte det målløst på Melløs, og MFK er dermed oppe i 7 poeng etter 4 kamper. Vi har ennå ikke sluppet inn mål på hjemmebane, og vi håper den trenden fortsetter når tabell-jumbo Lyn kommer til Melløs førstkommende lørdag kl 16:00.


MFKs beste spiller var etter vår mening Martin Holmen.  


KAMPFAKTA

ADECCOLIGAEN 2010 
3. serierunde

Moss FK – Tromsdalen 0-0  (0-0)

Sted: Melløs stadion
Tid: 28.04.2010 kl. 19.00

Gult kort:
Tommy Edvardsen, MFK
Jo Nymo Matland, TUIL
Vegar Edelsteen, MFK
John Fredrik Strøm, TUIL
Lars Gunnar Johnsen, TUIL
Steffen Andreassen, TUIL
Thomas Klaussen, MFK
Martin Holmen, MFK

Tilskuere:
645

Dommer:
Trond Ivar Døvle

MFK spilte med følgende mannskap:
Arnold Origi, Fabien Vidalon, Martin Thømt Jensen, Krister Wemberg, Tommy Edvardsen, Niklas Heia, Djedje Arnaud Sery, John Muiruri, Martin Holmen, Markus Ringberg, Kenneth Kvalheim.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design