– Må være på tå hev !

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Hvordan ser du på denne kampen mot FK Haugesund. Det ble seier sist vi møttes her på Melløs?
Det er et veldig godt lag noe vi også merket sist i seriepremieren her på hjemmebane. Haugesund har også hatt en del marginer i mot seg i det siste, men det ser ut som de er i støtet nå. De er gode og er faktisk veldig like oss. Samme spillestil 4-3-3 og veldig angrepsvillige, med hurtige kantspillere og indreløpere som stuper inn i boksen.

Geir Bakke tror det vil bli en morsom fotballkamp, med to lag som liker å angripe. Det blir opp til MFK som er på bortebane å være disiplinerte offensivt og rette opp skaden fra kampen mot Tromsdalen, og fortsetter:

Vi må ha det å jobbe ut i fra og samtidig ta vare på de tingene som vi er gode på. Vi må tørre å slippe frem folk, men samtidig være så presise som overhodet mulig slik at vi ikke får overganger i mot oss. Det er viktig når vi angriper at vi gjør det med tyngde og at vi klarer å få frem nok folk inne foran mål, og at vi har presisjon nok til å avslutte angrepene våre på en tilfredstillende måte.

Føler du selv at dere har fått luket vekk det meste av den negative sorten fra kampen mot Tromsdalen?
Det vi gjorde feil i starten, var feil av mer personlige art enn det var mangel på lagstruktur. Men det går jo stort sett på det med skjerping og konsentrasjon. Vi har jo jobbet med det at vi skal være på tå hev hele tiden. Vi kan aldri gardere oss mot noe i fotball, men vi må sørge for at vi holder nullen så lenge som mulig.

Vil det bli store forandringer på startelleveren enn det var sist tror du, nå som både Fabien og Jonas er tilbake?
Ja, det kommer til å bli endringer, men jeg vil ikke røpe laget nå, avslutter Geir Bakke.