Må benytte sjansen!

Shahrukh forteller følgende om hva han skal få oppleve i England i tidsrommet 12.-15. desember sammen med flere talenter i samme aldersgruppe:

– Initiativtaker er et firma som heter Playerspool. Jeg ble kjent med en fra Leeds som var på fotballskole her hjemme, og han jobbet da i firmaet. De sender spillere til USA for å spille fotball der samt å kombinere det med skole. De har nå fått inn speidere fra engelske klubber også, som vi skal vise oss fram for de dagene.

– Tidligere Tottenham-spiller Darren Caskey og ex-AC Milan-spiller Luther Blissett er trenere, og speidere fra klubber som Manchester City, Watford Hull City, Leeds United, MK Dons, Bradford City, m.fl. er på plass, forklarer Shahrukh videre.


– På slutten av den siste dagen under samlingen møtes alle spillere på et sted hvor speidere vil gi tilbakemelding til den enkelte. Hvis de vil se mer av deg inviterer de deg tilbake senere. Hovedtanken er å spille seg inn på skolene i USA, som for meg hadde vært en megastor drøm.

Det kribler sikkert litt ekstra nå når avreisetidspunktet nærmer seg?


– Ja jeg gleder meg veldig. Det blir jo en kjempeerfaring for mitt vedkommende!


     Shahrukh Khan i hjemmekampen mot Vålerenga tidligere i år. (Arkivfoto: Alvin Holm)

Hvordan vil du beskrive deg selv som fotballspiller?

– Det er vel spesiellt hurtigheten – jeg løper veldig mye. Er god defensivt en mot en, og  jeg kan også bidra godt på den offensive delen. Jeg ser på meg selv som en allsidig spillertype som så og si kan spille over alt på banen utenom keeper-plassen. Jeg spiller mest høyre back, men kan også bekle venstresiden også.

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design