– Ligger vårt hjerte nærme

Arnstein Sandnes sier mossfk.no at Selvaag Bolig ønsker å være med på det positive som skjer i klubben om dagen. Bl.a. er de positive til den lokale satsingen.
– Vi ser at det skjer veldig mye positivitet i klubben i disse dager; klare målsetninger og ikke minst at det satses lokalt. Det gjelder både spillere, støtteapparat, ledelse, og også andre i klubben som er lokale, sier Sandnes.

For bare noen dager siden ble den nye samfunnssatsningen MFK Care offentliggjort. Det er også noe som Selvaag har lagt merke til.
– Vi er en stor aktør her i Moss når det gjelder boligutvikling og det er naturlig for oss å bidra på andre fronter også. Vi vet at det legges ned utallige dugnadstimer i Moss FK og da er det veldig hyggelig å kunne være med å bidra inn mot yngres avdeling, og eventuelt også på seniornivå, fortsetter Sandnes.

– I tillegg har vi lagt merke til opprettelsen av MFK Care, hvor en ønsker å være bidragsytere til de som ikke nødvendigvis har det så enkelt i vårt samfunn. Slikt ligger vårt hjerte nærme, avslutter Sandnes.

Moss FK er selvsagt strålende fornøyd med å ha fått med Selvaag Bolig på laget!


© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design