Låner Remi Jensen Telle fra Grorud

Låner Remi Jensen Telle fra Grorud

Moss Fotballklubb har blitt enige med Grorud IL om at midtbanespilleren Remi Jensen Telle (21) kommer på lån fram til 1. september.

Hovedtrener Marijo Jovic omtaler nykommeren på følgende måte:

– Remi er midtbanespiller som veldig ofte spiller på første berøring etter å ha tatt avgjørelsen allerede før han fikk ballen. Dette er en av hans største styrker, sammen med det at han kommer fra Grorud. Det er en klubb vi vet at er veldig utviklingsorienterte. Jeg ser på dette som er vinn-vinn-situasjon for både spilleren og begge klubbene; vi har en del skader i troppen og trenger litt mer bredde i laget, og vi kan forhåpentligvis tilby spilletid for en ung spiller som vanligvis spiller for et andrelag i 3. divisjon i påvente av at sesongen forhåpentligvis kommer i gang også på dette nivået.

Remi har trent med Moss tidligere i sommer, og han slår nå altså følge med Grorud-kollega Saadiq Elmi som lånespiller på Melløs i en periode framover. Han ser fram til å være MFK-spiller i en periode framover:

– Dette gleder jeg meg til. Jeg har spilt i Grorud i hele min karriere, men var på utlån til Rommen i 2018 og 2019. I år kom jeg tilbake til Grorud, og jeg ser fram til å få muligheten til å få spille kamper igjen gjennom denne avtalen med Moss, sier Remi til mossfk.no

Vi ønsker Remi velkommen til Moss!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design