Kristian prøver seg igjen

For andre gang i sommer, var Kristian tilbake på treninga etter lyskeskaden sin. Forrige gang han forsøkte seg, slo han opp skaden og ble satt ytterligere tilbake. I dag forsøkte han seg derimot på nytt.

-Jeg gjør det. Jeg er blitt mye bedre og tenkte jeg skulle være med litt igjen og heller ta det litt rolig i begynnelsen, for så å øke treningsdosene litt etterhvert.
Kjente du noe i dag?
– Nei, jeg kjente det kanskje litte grann, men det vet jeg ikke skyldes at jeg var stiv eller noe. Det gikk helt bra i hvert fall, forsikrer han.
Det varme været er faktisk med på å gjøre det letter for Kristian å komme tilbake etter lyskeproblemene.
– Det er helt klart en fordel at det er varmt, men jeg vet ikke hvor mye det har å si for meg som fotballspiller. Jeg vet at det er bra for sprinterne i hvert fall. Jeg tror ikke det har så mye å si for meg om det er 25 eller 15 grader, forteller han.
– En skulle nesten tro det var så varmt at jeg ikke behøvde å varme opp i det hele tatt. Men jeg klager ikke jeg, nå som vi først har fått sommer. Jeg synes det er veldig bra.
Hvis du skulle ta en kvalifisert gjetning på når du er spilleklar igjen, hva vil du tippe?
– Nei… Jeg vet ikke. Jeg går i hvert fall for å spille fotball etter ferien. Nå er det to uker til vi har en ukers ferie. Etter det regner jeg det som sikkert at jeg kan spille kamper igjen. Så håper jeg at jeg skal kunne spille på B-laget i slutten av neste uke, hvis det går fremover med treninga.
Kunne du ha bidratt noe til kampen i går?
– Nei, jeg tror ikke det hadde spilt noen rolle om jeg hadde vært eller ikke. Kanskje vi hadde tapt 5-0 i stedet for 3-0, gliser han, fornøyd med å være tilbake for andre gang. La oss håpe det går bedre denne gangen.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design