Kristian Bjerke og Norge vant

Etter to uavgjorte kamper ble det seier i siste kamp for G17-landslaget. Island ble slått fortjent 2-0.


– Vi gjorde en god kamp og vant fortjent. Det var viktig for laget å få en seier etter å ha slitt litt resultatmessig i år, sier G17-landslagstrener Knut Torbjørn Eggen til fotball.no.Kampfakta:


Norge – Island 2-0 (1-0)


Sted: Falkenberg Idretsplass


Tilskuere: 200


Dommer: Matias Nyman, Sverige


Gule kort: Sverre Økland, Norge og Einar Ingvarsson, Island


Mål: 1-0 Fredrik Midstjø (14.min), 2-0 Gustav Valsvik (59.min)


Norge (4-3-3): Kristian Bjerke – Emil Jonassen, Kim Skogsrud, Kevin Dure, Christoffer Aasbakk – Sverre Økland, Fredrik Midtsjø (Sondre Bergstedt Flaat 68.min), Eirik Laabakk (Jonas Svensson 41.min) – Christian Mork (Alain Delgado 41 min), Erblin Lulaku (Gustav Valsvik 41.min), Elbasan Rashani (Fredrik Heggeland 72.min).

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design