Krister Wemberg til Molde

Siste dagen med et overgangsvindu på vidt gap skaper mye trekk i norske klubber. Nå har kanskje ikke gjennomtrekken vært størst i Moss FK, men i dag ble det altså klart at midtstopper Krister Wemberg ble solgt til Tippeligaklubben Molde FK. Partene er enige om å ikke offentliggjøre detaljene i overgangsavtalen.


Det finnes klare økonomiske motiver for å gjennomføre denne avtalen for Moss Fotballklubb.

– Med dette mener vi å ha tatt et kjempesprang mot klubbens målsetting denne sesongen om å overleve økonomisk og vi kan nå løfte blikket fremover mot 2011-sesongen, utdyper daglig leder, Frode Andresen.


Samtidig som Wemberg forlater Moss FK, ble det i dag klart at midtbanespilleren Stian Birkeland kommer inn på Melløs. Birkeland, som opprinnelig er Follo-spiller, har bl.a. spilt to sesonger i Løv-Ham (2007 og 2008) og har vært hovedtrener i Drøbak/Frogn i senere tid. Stian Birkeland kommer nå til Moss FK fra Kongsberg IF, hvor Mike Speight har vært trener – men faktisk uten at dette har hatt noen sammenheng ved denne overgangen.


I en kommentar til mossfk.no forteller sportssjef, Per Morten Haugen, at det ikke er bare enkelt å la en spiller som er fast på laget gå midt i sesongen, men føler at klubben står godt sportslig rustet ved bytte ut Wemberg med Birkeland i stallen. I det totale bildet kommer Moss FK godt ut av denne dagen, både økonomisk og sportslig.


Moss Fotballklubb ønsker Krister lykke til i Molde FK og ønsker samtidig Stian Birkeland hjertelig velkommen til klubben vår!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design