Knuste Sarpsborg

Av: Dag Grønstad

Vi skulle åpne borte mot Sarpsborg, en tøff oppgave lå foran oss. Kampen skulle spilles på det nye kunstgresset på Sarpsborg Stadion, et underlag vi kjenner godt, og i tillegg så skinte sola  og skapte en meget fin ramme rundt denne kampen, alt lå  til rette for et spennende oppgjør.

Vi gikk som vanlig ut meget aggresivt, og dette skulle vise seg raskt å gi resultater, 1-0 kom bare etter noen få minutter og slik fortsatte det til det stod 6-1 etter endt første omgang. I andre omgang senker vi tempo en del og mister litt fokus og lar Sarpsborg få tid til å etablere og komme inn i kampen, men gutta hadde full kontroll og  avslutter omgangen sikkert og greit, Sluttresultatet blir 6 – 1 til Moss.

Laget la ned en meget solid kollektiv innsats idag, gutta jobbet for hverandre og i tillegg lager vi mange pene mål idag som både kommer pga bra spill men også via indviduelle prestasjoner, vi gleder oss allerede til neste kamp hvor vi tar i mot Trosvik hjemme på Melløs den 7/5.”

Kampfakta :
Sarpsborg – Moss FK 1 -6

Disse startet : Jonas Grønstad, Alexander Leirstein, Gard Stølen, Patrick Johnsen, Preben Enerhaugen, Sondre Roos, Ole Pedersen, Jørgen A. Nilsen, Andreas Baardli, Ulrik Steen, Jonas Zachariassen,

Innbyttere : Simen Madsen, Fritjof Hagbartsen, Ulrik Thømt, Jens Norsted, Fredrik Bye Christensen

Målscorere : Jonas Zachariassen 3 mål

Ulrik Steen 1 mål