Knusende seier til MFK-juniorene

Knusende seier til MFK-juniorene

(Junior: Lisleby-Moss FK 1-7) Det ble aldri spennende under torsdagens KM-kamp i Fredrikstad. Mossingene tok kommandoen fra start og sikret seg en overlegen seier.

Juniorlaget måtte klare seg uten to av sine sentrale spillere i torsdagens bortematch. Angrepsspiller Tobias Evjenn var ute med karantene, mens Thomas Henriksen var skadet. Men heldigvis sto lagkameratene opp og leverte en flott forestilling.

Mossingene gikk rett i strupen på hjemmelaget og Jacob Skovly banket inn to mål i løpet av de to første minuttene. Et drøyt kvarter senere pyntet tvillingbroren Jonas Skovly på til 0-3. Etter halvtimen spilt klarte Lisleby å redusere til 1-3, men det ble bare med det ene trøstemålet. Mikkel Hollfjord og Jacob Skovly svarte umiddelbart med hver sin scoring og stillingen var plutselig 1-5. Dermed lyktes unge Skovly med å score et ekte hattrick.

1-5 ble også pauseresultatet.

Lekte seg til storseier

Etter hvilen vartet Paul Edwin Stærk og Lasse Rogstad opp med hver sin gang, og sluttresultatet ble 1-7.

– Vi viste tidlig hvem som var sjefen i kampen. Det ene målet vi slapp inn kom på en enkel “surrefeil” og sånn skjer. Lisleby skapte så å si ingen ting utover det, forteller trenerteamet.

Les mer kampfakta her.

Seieren mot Lisleby betyr tre nye poeng til Moss og et stort forsprang på tabelltopp, Juniorene ligger hele sju poeng foran tabelltoer Kvik Halden og har i tillegg én kamp mindre spilt. Interkretsplassen er ikke sikret ennå, men det er ikke langt unna. Nå er det nok bare snakk om tid før gutta kan slippe jubelen løs for interkretsspill i 2020. Men, jobben skal gjøres først.

Krevende test

Allerede førstkommende lørdag klokken 13:00 skal de møte Sarpsborg FK, men det blir mildt sagt en tøff utfordring. Troppen blir smal til denne matchen.

– Vi har diverse skader og spillere ute på A-lagsoppdrag. Men vi skal uansett gi Sarpsborg FK skikkelig kamp, avrunder trenerteamet.

(På hovedbildet står torsdagens målscorere, bortsett fra Jonas Skovly. Han var ikke til stede da bildet ble tatt)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design