Kjøp billetter til hjemmekamper på nettet !

Av daglig leder Ole Henæs

Heretter kan billetter til Moss FK sine hjemmekamper kjøpes på internett. Finn den plassen du vil ha, reservér, betal og ta en utskrift av en strekkode på din egen printer. Ta med lappen til porten, og strekkodelesere sørger for at du kommer inn! Raskt, problemfritt og bortimot køfritt.

Det er billett24 som skal levere det nye billettsystemet. Avtalen ble signert av Jan Gustavsen, markedsdirektør i billett24 og undertegnede Ole Henæs, daglig leder i Moss FK i forrige uke.
– Vi har et godt grep på norske hockeyarenaer. Avtalen med Moss Fotballklubb er starten på en større satsing mot toppklubber i norsk fotball, sier Gustavsen.

Moss Fotballklubb ønsker med dette å gjøre billettene til hjemmekampene mer tilgjengelige. I tillegg blir kapasitet som tidligere gikk med på å administrere det gamle billettsystemet frigjort.
Sammen med flere kommende tiltak skal dette sørge for at det kommer flere mennesker på Moss Fotballklubb sine hjemmekamper.

Det vil selvsagt fortsatt være fullt mulig å kjøpe billetter på Melløs, både på kampdagen og dagene før kamp.

Den første testen på dette systemet vil bli i kampen mot Vålerenga på vårt eget kunstgress førstkommende lørdag kl 1400.

Billetter bestilles på
www.billett24.no

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design