Kjempet tappert mot DFI

Kjempet tappert mot DFI

(Junior: Moss FK-Drøbak/Frogn 2-4) Mossegutta fikk virkelig satt seg på prøve da de møtte Drøbak/Frogn søndag ettermiddag. DFI spilte i én divisjon over MFK i fjor og viste søndag at de virkelig blir å regne med i år også. Men gultrøyene ga seg på ingen måte uten kamp.

Drøbakslaget ga riktig nok bånn gass fra start og viste meget gode ferdigheter. De var fulle av energi og gjorde det krevende for MFKs juniorer.

– De rullet over oss de første minuttene og vår keeper, Sebastian Willadssen, holdt oss inne i kampen. DFI presset oss langt ned på vår egen banehalvdel, så vi skapte svært få sjanser i løpet av 1. omgang, skriver trenerteamet i en melding til mossfk.no.

DFI ledet fortjent med ett mål til pause (0-1) og de tok også tak etter hvilen. I det 50. spilleminutt økte de til 0-2, men så viste mossegutta seg ordentlig fram.

Tente nytt håp

– To minutter etter DFI-målet rullet vi fint opp på høyrekanten. Bjåland spilte igjennom Tobias Evjenn som kom på et fint løp.  Han satte ballen til side for keeper og reduseringen var et faktum. Da øynet vi et håp, skriver trenerteamet videre.

Dessverre ble håpet vesentlig mindre i løpet av kort tid. DFI satte inn sitt tredje mål og økte til 1-3. Men så ble det spenning igjen.

– Vi ga oss ikke og rullet opp på venstrekanten, hvor Paul Edvin Stærk kom rundt og fikk lagt inn. Tobias Evjenn satte dagens andre mål for MFK og det sto plutselig 2-3. Men i det 68. minutt var DFI frempå igjen og satte 2-4, som ble sluttresultatet. Vi slet litt med organiseringen i dag og ble straffet hardt. Vi fikk god uttelling på de sjansene vi skapte, så vi må bare jobbe mer med det defensive frem til serien starter, avrunder juniorteamet.

Neste motstander i sesongoppkjøringen er for øvrig Strømmen neste helg.

Har du fått med deg klubbens nye humorserie om A-lagsspillerne utenfor banen? Trykk her for å se første episode!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design