Kjære sponsor, samarbeidspartner og supporter

Året som har gått har vært utfordrende og utviklende på samme tid. Visjon 2020 danner grunnlaget for hvordan vi har jobbet og skal jobbe fremover, delmål settes for at vi skal nå Visjon 2020.

For styret handler arbeidet om mer enn 90 minutter i kamp. Det handler om å skape stolthet og engasjement.  

Vi har hatt folkefest med lokaloppgjør mot Sprint i juli og støtte fra næringslivet gjorde denne festen mulig, 2300 tilskuere på Melløs og kø ned trappa lenge etter avspark. Kampen mot Kvik Halden der vårt eget 01 lag fikk spille forkamp mot Ekholt møtte ca. 400 tilskuere og på hovedkampen var det over 1100 – for noen opplevelser! A-lagsspillere var ute med gratisbilletter i byen og Ørjan inviterte med gratisbilletter i Halden, nok en festdag for Mossefotballen.

En delegasjon reiste fra Moss til Horten for å støtte Kællane der. Der satte vi MFK på kartet hvor vi stod for 80 % av tilskuerne! Vi har egne yngre spillere som har debutert på A-laget og stemningen da Stokkebø satte sitt første mål gir fortsatt gåsehud! Den store fotballdagen ble gjennomført for første gang og nesten 200 barn kom på Melløs og hadde en hyggelig dag.

Resultater og engasjement har gjort at vi har klart og øke tilskuertallet fra 2014. Det som da var tilskuerrekord ble i 2015 gjennomsnittet, vi har et snitt på nesten 800 pr kamp – utrolig hyggelige tall å se og målet er selvsagt å gjøre det enda bedre i 2016. Vi har utviklet et samarbeid med veldedige organisasjoner som allerede planlegges og legges til rette for i 2016 – spennende nyheter på vei rundt dette.

Neste års trekning er gjort og for MFK en spennende avdeling. Spennende er det også med mye god lokal kompetanse inn i trenerteamene som skal være med på å heve utviklingsarbeidet ytterligere, på veien mot 2020. Mange av våre unge lovende har allerede signert for neste år og sammen med de rutinerte vi har klare, vil dette gjøre at vi har mye å glede oss til i 2016.

Det planlegges arrangementer og nye folkefester. Vi skal sammen skape opplevelser og stemning, nye minner på veien frem mot 2020. Det er dere som er klubben og takk for at dere har bidratt i 2015!

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design