Kim klar for to nye år

Kim har hatt flere roller i Moss FK opp gjennom årene. I årets sesong har han hatt rollen Spillerutvikler 7-12 år, mens han nå har skrevet en kontrakt som strekker seg ut 2017-sesongen som Trenerutvikler for det samme alderstrinnet. Kim har i alle år vært en populær mann på Melløs, både blant spillere og trenere. Derfor er det gledelig at Kim valgte å være med MFK i to nye år.

– Kim er den første brikken som falt på plass i et viktig puslespill. Kim har masse erfaring, stor kompetanse og er veldig dedikert. I Moss FK er personlighet viktigere enn faget fotball, men her har vi fått en mann som er veldig bra på begge deler, forteller Sportssjef i Moss FK, Ole Martin Nesselquist.

Moss FK har også endret rollens navn fra Spillerutvikler til Trenerutvikler. Dette er for å rette mer fokus mot trenerne i klubben, og hva som kan gjøre dem bedre.

– Vi mener at gode trenere legger til rette for gode spillere. Hvis vi har veldig gode lagstrenere, som sørger for god aktivitet mange ganger i uken, så vil vi også få gode spillere, forteller Nesselquist.

– Når det er sagt, så skal Kim også jobbe tett inn mot spillere. Han er også utrolig dyktig med spillerne. Men fokus på trenerutvikling vil vi være gode på i Moss FK, fortsetter han.

Da gleder vi oss til to nye år med Kim!