Keeperteam klart for to år

Lars Erik Eriksen er lederen for keeperteamet til MFK. «Larsi» vil også fortsette som keepertrener på klubbens A-lag. Lars Erik har i flere år hatt engasjement i MFK, både rundt yngres, Juniorlag og i 2015 klubbens A-lag. Eriksen har A-lisens for keepertrenere, og er topputdannet i UEFAs keepersystem gjennom dette.

Thor Atle Halvorsen har fulgt 1999-årgangen til MFK, hvor sønnens hans spiller. Han trente i høst 1999-laget i G16-serien, og klubben har engasjert Halvorsen de to neste årene som keepertrener i yngres avdeling. Halvorsen har i alle år jobbet med keeperne på 1999-laget, og vist stor interesse for keeperrollen. Gjennom gode keeperøkter og stor interesse har han vist at han vil være en flott ressurs for klubben.

Terje Henriksen (ikke tilstede når bildet er tatt) har fulgt 1994-årgangen til MFK tidligere, og jobbet med keeperne der. Han har også vært keepertrener i klubbens yngresavdeling tidligere, og var i 2015 assistenttrener med keeperansvar i Kambo IL. Terje har stor interesse for keeperutvikling, og er en engasjert og dedikert person vi er glade for å få tilbake til MFK.

Alle tre er engasjert for to år fremover, og vi ser frem imot utvikling dette vil medføre for alle klubbens keepere.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design