Kaptein i uavgjort-oppgjør mot Portugal

I en SMS etter kampen sier Krister at han er “utrolig godt fornøyd, og at dette var kanskje min beste landskamp”.


MFK-stopperen spilte 70 minutter av kampen, og gikk av banen på stillingen 0-0. Dette ble gjort for å spare litt krutt til Løv/Ham-kampen på søndag. Krister returnerer til Norge allerede i morgen, noe som betyr at han ikke spiller den siste kampen i firenasjonersturneringen (søndag morgen mot Romania).

Dette er gode nyheter for MFK som jo må klare seg uten Fabien Vidalon i midtforsvaret de tre neste kampene.


Til fotball.no uttaler G18-landslagstrener Bård Flovik følgende om kveldens kamp mot vertslandet Portugal:


 – Dette var en meget solid kamp av oss mot et godt lag. Vi var veldig gode defensivt og skapte også flere store sjanser selv. Det var en klar fremgang i forhold til kampen i går


Det så ut som Portugal skulle stikke av med seieren da de tok ledelsen med bare to minutter igjen på klokka, men i kampens siste minutt utliknet Norge. Det ble litt klabb og babb i feltet etter en dødball, og Helge Leikvang dunket ballen i krysset fra fem meter.– Det var en mye mer helhjertet prestasjon i dag enn i går. Vi har fortsatt litt å gå på i pasnings- og overgangsspillet, men spillerne var konstant fokusert og vi skapte også flest sjanser. Vi var gjerrige bakover og spillende fremover. Dette var veldig gledelig, sier Flovik.


Med fire poeng på to kamper er også turneringsseieren innen rekkevidde for Norge. Søndag spilles siste kamp mot Romania.


– Prestasjonen i dag tyder på at vi har en bred og bra tropp. Vi får se an hvordan vi komponerer laget på søndag, men det er fullt mulig å vinne turneringen nå. Vi har mest fokus på spillerutvikling, men vi går selvsagt for seier også på søndag, avslutter Flovik.


Kampfakta:


Portugal – Norge 1-1 (0-0)
Mål: 1-0 Ruben Pinto (88.min), 1-1 Helge Leikvang (90.min)


Norge (4-3-3): Joakim Riis Rønnevig – Sebastian Troupe, Krister Wemberg, Hugues Wembangomo, Alexander Hassum – Kristoffer Lie Løkberg, Thomas Drage, Valon Berisha – Emmanuel Amarh, Fredrik Gulbrandsen, Ruben Gabrielsen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design