Kanonkamp av MFK-juniorene

Kanonkamp av MFK-juniorene

(Junior: Moss FK-Follo 6-2) Det ble en skikkelig målfest under søndagens treningskamp på Melløs kunstgress. MFKs juniorer klinket til med en imponerende opptreden og viste at formen så absolutt er på plass i god tid før seriestart.

– Vi tok tak i kampen med en gang fløyta gikk og satte Follo under press med flere gode overganger, skriver trenerteamet i en melding til mossfk.no.

Det var derfor ikke veldig overraskende at det var vertene som tok føringen på eget kunstgress, etter scoring av Markus Rivelsrød Nilsen i det 15. spilleminutt. Og gutta fortsatte å presse på. Ahmed Atie doblet ledelsen etter halvtimen spilt, og sørget for at MFK-juniorene kunne gå til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

Kjørte på

Det krever mye av et mannskap å holde intensiteten i spille oppe etter å ha kontrollert såpass store deler av førsteomgangen. Da er det lett å lene seg litt tilbake og ri inn seieren. Men mossetalentene gjorde det stikk motsatte og kjørte på for fullt.

Tobias Evjenn scoret to mål etter pausen og sørget for å sende laget opp i en 4-0-ledelse. Men så raknet det litt.

– Etter 4-0-scoringen slapp vi Follo litt mer inn i kampen. De reduserte to ganger og 20 minutter før slutt sto det altså 4-2. Men nok en gang tok juniorene grep, skriver trenerteamet videre.

Tobias Evjenn punkterte matchen med to nye scoringer og vant til slutt 6-2. En flott forestilling av firemålsscorer Tobias og resten av klubbens juniorlag. Etter å ha spilt to treningskamper har unggutta en målforskjell på 13-5, så mye tyder på at denne gjengen har ekstremt mye spennende på gang i 2019.

LYKTES: Ahmed Atle scoret én gang i matchen.
LOVER BRA: Markus R. Nilsen fant også nettmaskene én gang i søndagens kamp.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design