Kalas sifre over Start

(MFK-Start 4-0) MFK glemte alle teoretiske situasjoner tabellmessige og dro i land en solid seier over et fortapt Start-lag. I lett regnvær var det riktignok gjestene fra Sørlandet som kom best i gang, men en våken Rino i buret hadde kontroll. Så etter 27 minutter skjer det ingen hadde ventet. Johan Petter Winsnes scorer! Og det var ikke noen hvilken som helst scoring heller, nei. Kent Bergersen finner Dagfinn, som spiller fint sammen med Johan. Han fosser gjennom på høyresida og skjærer inn i feltet. På ekte spiss-vis sender han ballen uttagbart opp i nettaket. Nesten som om han skulle gjort det før…
Etter scoringen snudde kampen og MFK sto for det som var spennende. Like før pause tror alle Christian Petersen skal skyte, men han velger å forsere ytterligere. Det skulle vise seg å være smart, for det trekket ga hjemmelaget en trippelsjanse, hvor det er Jarkko som til slutt får satt ballen i mål. Dermed 2-0 til pause.
De 2.251 tilskuerne var knapt kommet seg til ro før Dagfinn stjeler ballen fra to Startspillere på midtbanen. De to blir fort de nødvendige meterne bak og alene med Espen Johnsen i Start-buret gjør Dagfinn ingen feil. 3-0. Og det var nettopp Dagfinn som fikk avslutte scoringsballet med en knallhard heading på tampen av kampen.
Med tap for både Bryne og Haugesund, samt uavgjort mellom VIF og Bodø/Glimt, er avstanden nedover på tabellen økt og laget kan nå med trygghet begynne å rette blikket opp mot f.eks Odd på 4. plass. Det er nemlig ikke mer enn tre poeng dit. Og med den formen MFK er i nå skal det bli spennende å se hvordan de går til søndag når gutta reiser til Tromsø.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design