Juniorlaget topper tabellen!

Vi skal gi alt i hver kamp!

Junior trener Neil Masters har trua på at lagets gode innstiling og fokus er på topp uansett motstander

– Om vi møter Råde eller Vålerenga  skal ikke bety noe i det hele tatt, vi skal være på hugget foran hver eneste kamp lover den nordiren.

La grunnlaget i vinter:

– Vi jobbet knallhardt i vinter hvor alle var villige til å gi hundre prosent individuelt og som lag, det blir det god fotball av. Vi er alle klare over hvordan vi må opptre i fellesskap for å vinne kamper, og i vårcupen spilte vi fantastisk, sprudler Masters.

– Min jobb som trener sammen med Roar Breivik er å holde gutta motiverte uansett hvordan det går, forklarer han realistisk.

Kan ikke tape en eneste kamp:

– For å komme tilbake i interkretsserien har vi ikke råd til å slappe av, da får de andre motstanderne våres trua på å slå oss. Det er derfor vi går ut med topp innstiling, visst vi taper kamper må vi bli i KM-serien, og det er gutta klar over, mener han.

– Den vinnerinnstilte gjengen med unge spillere er innstilt på at det vil bli en del å bytting av spillere siden som de må serve både junior og rekruttlaget, det blir mye kamper for våre unge spillere.

Alle holder ett høyt nivå:

Det gledelige for Neil Masters er at hele spillertroppen har prestert bra på en stabil måte over lang tid.

– Det som gleder meg veldig er at alle i troppen holder ett høyt nivå, og har prestert bra og i tillegg gitt 100 prosent når de har fått sjansen, det viser at innstillingen og holdningen er på topp i gruppa, skryter Masters.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design