Juniorene ute av cupen

Av Bjørn-Christian Roksvåg


Første omgang var stortsett jevnspilt mellom Moss og VIF, men det var guttene fra østkanten som tok ledelsen etter et skudd fra 11 meter.


Moss ropte flere ganger på straffe i den første omgangen, men dommer Johnny Westby la listen høyt.


Andre omgang startet best for Moss sin del og var nærmere 1 – 1 enn VIF var 0 – 2, men mot spillets gang kom det sistnevnte siffer. Scoringen kom etter et lavt skudd fra 14 metershold.


Mosselaget raknet helt etter dette og like etter avsparket rappet VIF ballen og gikk rett opp i angrep og trillet 0 – 3 enkelt inn i mål etter et gjennomspill. Neste generasjons kællær ville ikke gi seg og reduserte én gang. Fintet seg fint igjennom innenfor 16-meteren og trillet ballen forbi keeper og til umarkerte Bakkerud som kunne sette ballen og resultatet 1 – 3 kontant inn.


VIF var også nære 1 – 4. Gjennomspill som endte med skudd på Kristian Bjerke som klarte å bokse ballen bort. En VIFspiller snappet opp ballen og skjøt, men MFK blokkerte ballen.


Etter et gjennomspill ble en kæll revet ned og straffe ble endelig dømt, men skuddet gikk over mål.


Vålerenga utnyttet en omdiskutert corner. Inn i feltet til en umarkert VIF spiller som skjøt den kontant i mål til sluttresultat 1 – 4, noe som også var fortjent selv om Moss ble snytt for et par straffer.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design