MFK-juniorene økte forspranget ned til serietoeren

MFK-juniorene økte forspranget ned til serietoeren

(Junior: Sarpsborg FK-Moss FK 1-3) Moss FKs juniorer nekter å tape i A-sluttspillet i KM. Etter onsdagens seier har de sikret seg en luke på toppen av tabellen og har fortsatt stø kurs mot interkretsspill i 2020.

Med seier kunne Sarpsborg FK kommet seg litt inn i kampen om 1.-plassen igjen, som gir interkretsplass i 2020. Men det tillot ikke MFK, som til slutt sikret seg en komfortabel seier etter scoringer av Fredrik Wasenius, Simen Haraldstad og Jacob Skovly.

– Vi startet bra, men slet litt etter 30 minutter. Vi tok oss opp mot pause, men i 2. omgang bølget det mye. Flest målsjanser var det riktig nok vi som skapte, sier trenerteamet.

– Vi hadde langt fra en god dag, men vi klarte å løfte oss flere ganger og vant til slutt fortjent, tilføyer de.

 

Luken til tabelltoer Kvik Halden er nå på fire poeng og MFK-juniorene har attpåtil én kamp mindre spilt. Det ser med andre ord veldig lyst ut med tanke på å vinne avdelingen, men det er fortsatt mange kamper som gjenstår og mange poeng som skal spilles om. Men det er ingen tvil om at mossegutta har nivået og er gode nok, det gjelder bare å få det ut i sesonginnspurten.

Neste kamp er hjemme mot serietoer Kvik Halden 18. september. Det blir litt av en thriller!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design