Jonny Pettersen ny trener for Junior-KM

I utgangspunktet var Odd Martin Mikalsen, fjorårets hovedleder for Moss FKs KM-mestere i
1992-klassen, påtenkt jobben som Junior KM-trener. Dessverre har Mikalsen både fått ny stilling hos sin arbeidsgiver og blitt langtidssykemeldt kort tid etter oppstart av sesongen for det nyopprettende laget. I overensstemmelse med Odd Martin selv har styret i yngres avdeling ansatt Jonny Pettersen som hovedtrener for sesongen 2007.

Pettersen har trent flere årganger i MFK opp igjennom årene og kjenner klubben godt. Formelt er Pettersen ansatt fra 1. desember, men har allerede startet sitt virke.

Torsdag ettermiddag klokken 17.00 inviterer han til spillermøte på klubbhuset på Melløs etterfulgt av trening klokken 18.00. Han ber alle interesserte møte, og spesielt de som allerede har vært innom for å se på forholdene rundt laget.

– Det viktigste for meg med dette laget er at vi blir en stabil gruppe på rundt 20 spillere. Vi vet at det vil komme sjanser til å spille interkretskamper i løpet av sesongen for de som satser og gjør det bra. Systemet med en liten A-stall og at mange juniorer som spiller på rekruttlaget i 3. divisjon, gjør at Junior KM-laget er viktig for klubben, sier Pettersen.

Vi er veldig glade for at Jonny Pettersen på rekordtid har sagt ja til å trene vårt Junior-KM-lag. Vi vet hva Jonny står for, og kan love en satsing like under interkretsnivå for alle interesserte juniorspillere i distriktet. Med de tette forbindelser som nå skal etableres fra toppspillerutvikler
Joakim Mensen og til team med ledere i hvert enkelt årskull fra juniornivå og nedover i rekkene, var det viktig å få inn en erfaren og dyktig trener på dette laget, sier Lars Norsted, trenerkoordinator og sportslig administrativ leder for MFKs yngres avdeling.

Odd Martin Mikalsen som også er C-trener er kontraktsbundet til MFK i to sesonger til, og vil etter nyttår jobbe som spillerutvikler i hele yngres avdeling.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design