Jonne første målscorer

Selv om det ble tap 3-1 mot Viking i går, fikk vi i hvert fall en målscorer. Bare minutter etter at han entret banen, dundret Jonne inn reduseringen til 1-2 og tente et håp om poeng. – Vi må bare tørre å spille vårt eget spill, så går nok dette bra, mener trønderen.

Du ble første målscorer i år?
– Jeg ble det, gitt. Det er alltid artig å score mål, smiler han.
– Jeg dukka opp inne i feltet, som en ekte goalgetter, gliser han. – Det kom et innlegg fra venstre, som Svenning stusser videre til meg. Jeg kommer foran Pereira og klinker til med venstrebeinet på liggende helvolley, forteller Jonne om scoringen sin.
– Det måtte jo være venstrebeinet jeg scoret med.

Gårsdagens kamp var en heller grå affære han ønsker å sette strek over fortest mulig.
– Vi ble veldig presset av Viking, ingen tvil om det. Vi hadde vel litt stor respekt for Viking. Vi må kjempe for å vise at Melløs er vår hjemmebane og tørre å spille vårt spill. Sånn det ble i går, ble det mye tilfeldiheter i spillet vårt. Det ble kanskje litt for mange lange baller opp mot Svenning, mener Jonne.

Det at MFK står uten på poeng etter to kamper, bekymrer ikke Jonne så mye.
– Vi har møtt tøff motstand. Både Brann og Viking er jo medaljekandidater. Vi kan ikke grave oss ned fordi vi står uten poeng etter to kamper. Bare se på Lyn. De har møtt Strømsgodset og Sogndal og har bare ett poeng, minner han om. – Dette er ikke noe å se svart på. Jeg var med på å lede Tippeligaen med Vålerenga i fjor, og vi vet alle hvordan det endte. Nå får vi bare reise opp til Molde og tørre å spille ballen. Det er fullt mulig å slå Molde der oppe. Vant ikke dere 3-0 der i fjor?

Stemningen på dagens trening var slett ikke så dårlig som en skulle tro, i følge Jonne.
– Viking-kampen er allerede historie, fastlår han.

Når får vi se deg fra start?
– Hehe, får satse på å komme inn mot Molde da. Jeg synes jeg spilte bra den tiden jeg fikk mot Viking, smiler Jonne.

I morgen skal laget trene i Tistedalen.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design