Jensen klar som assistenttrener

Kjetil Jensen har hatt mange roller i Sprint-Jeløy de siste årene, og har jobbet godt med spillerutvikling. I tillegg har han vært involvert rundt kretslag og Moss To-Takt Academy, noe han også skal fortsette med. Kjetil har jobbet med den gode 1997-årgangen til Sprint-Jeløy siden disse var små, og flere av disse har markert seg som gode fotballspillere de siste årene. I tillegg har Sprint-Jeløy drevet godt med spillerutvikling de siste årene, noe Kjetil har vært en sterk bidragsyter til.

– Kjetil sitter med veldig mye god erfaring og kompetanse på å utvikle fotballspillere. Han er definitivt blant fylkets beste spillerutviklere, og vi er utrolig glade for at også Kjetil synes vi er i gang med noe spennende i Moss FK. Han har skrevet under for to år, som vil gi oss kontinuitet og tid til å utvikle Moss FK igjen, sier Ole Martin Nesselquist, Sportssjef i Moss FK.

Jensen selv er fornøyd med å komme til Moss Fotballklubb, og ser frem imot arbeidet med klubbens lovende spillere i Junioralderen, samt bidra til å utvikle klubben.

– Jeg synes det er veldig mange spennende spillere i Moss FK, som jeg ser frem imot å utvikle videre. Samtidig kjenner jeg Gard godt, og har lyst til å jobbe med han. I Sprint har vi lykkes med utvikling gjennom å jobbe på treningsfeltet, og det skal vi få til også her, forteller Jensen selv.

– Jeg er jobbet med Kjetil i mange år, og vet hva han står for. Han er jo engasjert i å utvikle spillere, og har holdt på med fotball i 25 år. Spesielt det han fikk til med 1997-årgangen var imponerende, og dette var et godt bevis på hvordan man kan jobbe for å få frem såpass mange spillere. Han kan vise til gode resultater på spillerutvikling, sier Gard H. Kristiansen.

Vi ønsker Kjetil Jensen velkommen til Moss FK. I tillegg vil André Kraft Tveter bidra rundt laget som en ressursperson, og vi ønsker også han tilbake til Moss FK.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design