– Jeg var nervøs !

– Hva var egentlig grunnen til at du måtte inn for Eikum?
– Det var en ren taktisk vurdering der og da, vil jeg tro.

– Forstår du at Eikum ble forbannet da han gikk av banen?
– Ja så klart. Jeg forstår godt at han ble sinna og skuffet. Men sånn kan dessverre keeperhverdagenen være. Noen ganger så går det ikke bra. Alle keepere har sånne dager. Thomas Myhre er jo et eksempel på det, som vi kjenner til. Han ble jo frustrert, og det skulle jo bare mangle.

– Hvordan var det å stå mellom stengene igjen etter så lang tid på sidelinjen?
– Jeg var faktisk veldig nervøs, for å være ærlig. Håper for all del at det ikke syntes så godt. Jeg har tross alt ikke stått i mål i en obligatorisk kamp siden 2006 sesongen!

– Følte du deg litt presset i de situasjonene når motstanderen kom i angrep?
– Nei, jeg konsentrerte meg veldig ved å snakke med medspillere den siste delen av kampen for å holde forsvaret på tå hev. Slike viktig når man ikke har stått i mål på en stund. Men jeg har trent en stund nå, så jeg er ikke helt borte vekk ennå, avslutter en smilende Holtan.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design