– Jeg hadde flaks!

mossfk.no tok en liten prat med Marius Henriksen i formiddag for å sjekke tilstanden etter lørdagens stygge takling:

– Jeg sliter med beinbetennelse i begge leggene fra før av, og ble stemplet med knottene rett inn i leggen, faktisk på det beinet som jeg sto på. Men etter forholdene å dømme så er jeg i overraskende god form allerede, men jeg må ha alternativ trening og behandling utover denne uken. Det er jo veldig hovent og ømt, vel og merke, men ingen brudd. Men jeg håper å kunne være med mot Tiller i lørdagens kamp, avslutter hardhausen Marius Henriksen.

Vi ønsker Marius Henriksen god bedring, og håper at han er tilbake på banen igjen for MFK så fort som mulig.


        Her blir Marius Henriksen båret avgårde av Røde Kors etter den stygge taklingen. (Foto: Alvin Holm)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design