Innsamling av brukte fotballsko

Innsamling av brukte fotballsko

Ivar Eftedal, spiller på Stabæk sitt G-16 lag og er elev ved Children’s International School i Moss.

Han er for tiden med i et prosjekt og forteller dette om hva det går ut på:

Jeg har en oppgave som heter “Community Project”. Gjennom Community Project har vi som oppdrag å hjelpe samfunnet på en måte vi selv velger. 

Jeg har valgt et skoleprosjekt som går ut på å samle inn fotballsko, og så selge dem for en billig pris (50-100 kroner) og donere bort pengene til et av NFF sine bistandsprosjekter.

NFFs internasjonale utviklingssamarbeid kan du lese mer om her

Ved å donere sko til prosjektet bidras det også til å hjelpe klimaet ved gjenbruk, og til å gjøre idretten lettere tilgjengelig for flere. I dag må dessverre mange barn og ungdommer stå utenfor idretten av økonomiske årsaker. Av erfaring vet jeg at mange har sko liggende som de knapt har rukket å bruke før de har vokst fra dem, og som fortsatt er fullt brukbare. 

Jeg har avtalt med Stabæk Fotballklubb å hente sko derfra til uken. Jeg kan også samle inn sko fra Moss torsdag og fredag. Jeg ønsker å selge lørdag og/eller søndag. Jeg vil lage et Facebook-arrangement for salget når tid og sted er klart. 

Hvis du ønsker å bidra, skal Ivar stå på kunstgresset ved MFK bua på torsdag og fredag fra kl 17.00-20.00 for å samle inn fotballsko. Han vil stå på kunstgresset for å selge fotballsko lørdag fra kl 10.00.

Du kan også kontakte han på mail:

ivar.e@cismoss.no

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design