Imponerende prestasjon av rekruttlaget

Imponerende prestasjon av rekruttlaget

(Sarpsborg FK-Moss FK II 2-4) Det er ingen tvil om at klubbens nyopprykkede rekruttlag hører til på dette nivået. Etter å ha senket Sarpsborg FK mandag kveld ligger de på en strålende 6. plass på tabellen.

Det var ingen enkel bortekamp som ventet for Moss Fotballklubbs andrelag. Sarpsborg FK lå ett poeng foran mossingene på tabellen før oppgjøret og kunne vise til en meget solid hjemmestatistikk før matchen. Men det brydde til tilreisende seg lite om.

Håkon Kolsvik sendte MFK i ledelsen rett før pause, og etter hvilen pyntet Tim Reinback på resultatet med to nye mål. Hjemmelaget reduserte deretter to ganger og skapte spenning i kampen, men i det 88. spilleminutt satte Patrick Johnsen punktum med sin 4-2-scoring.

MFK-rekruttene kunne dermed ta med seg tre poeng hjem til Moss.

– Dette var en god kamp mot et solid lag, skryter rekruttrener Kristoffer Kolsrud.

– De fleste var påskrudd fra start og vi spilte vår beste angrepsfotball så langt. Mye fantastisk fotball på en og to touch, og vi gjorde det vanskelig for Sarpsborg å komme opp i ballfører, fortsatte Kolsrud.

Se tabellen her.

Laget ligger nå på 6. plass på tabellen og kan virkelig være fornøyd med det som har blitt levert så langt i år. Neste kamp er hjemme mot Kråkerøy II 10. september.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design