– Ikke presise nok

Hovedtrener Jon Eirik Ødegaard (bildet) forteller til mossfk.no etter kampslutt at han er fornøyd med guttas innsats i denne kampen som tross alt var mot en av fjorårets cupfinalister i junior NM.

– Vi ble snytt for to klare straffer i første omgang. Hva tenker du om det nå?
– Den ene situasjonen så jeg ikke klart, men den som “Minnern” ble felt på var helt klar straffe, Det er helt tragisk at dommeren kunne overse den. Hadde vi fått den og scoret da hadde vi ledet med 1-0 kunne kampen fort fått et helt annet utfall. Men dommeren er rett og slett feig som ikke tør å blåse straffe i den situasjonen. Det irriterer meg grenseløst nå i ettertid. Jeg fikk også veldig vondt av gutta når den sjansen blir spolert og ødelagt av kamplederen.

– Men Vålerenga var mer effektive enn oss i denne kampen og vant fullt fortjent til slutt, får jeg innrømme.

– Det kommer to kjappe baklengs før vi vet ordet av det tidlig ut i andre omgang. Hva sviktet da?
– Vi ble veldig sløve og sjokkerte da to kjappe scoringer i mot var et faktum dessverre, men vi mistet litt fort trua på oss selv. Det er noe vi selvfølgelig ikke skal gjøre. Vi scorer alltid i hver eneste kamp, men når vi plutselig ligger under med tre mål så virker veien tilbake veldig lang. Vi kunne fort hatt scoret to til tre mål til i andre omgang hvis vi hadde vært litt mer presise foran kassa, føler jeg.

– Men alt i alt så er du fornøyd tross tapet her i dag?
– Jada, vi gjør en godkjent kamp synes jeg. Vi henger godt med mens de kjører inn alt de har av  spillere, noe vi også regner med. Men nå er vi ferdige med cupen for denne sesongen, og nå skal vi kun konsentrere oss om serien i junior elite. Det er hovedmålet vårt nå fremover resten av 2008 sesongen, avslutter en middels fornøyd juniortrener.

3. runde. Junior NM

Moss FK – Vålerenga 1-4  (0-1)

Sted: Melløs stadion, hovedbanen.
Dato: 14.06.2008
Kl: 17.00

Tilskuere: ca, 120
Dommer: Johnny Westby

Målscorere:
0-1, Anders Lie (30)
0-2, Anders Lie (64)
0-3, Kristian Brix (65)
1-3, Henrik Bakkerud (74)
1-4, Andreas Aanesrud (80)

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Mats Kaxerud, Krister Wemberg, Jacob Mjelde, Øystein Jacobsen, Mats Stolinski, Anders Hegglund, Martin Reinholdtsen, Martin Holmen, Vegard Edelsten, Minh Duy Bui.

mossfk.no oppdaterer med fullt referat fra denne kampen søndag…