– Humøret tilbake i spillergruppa !

Tekst: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

– Er det blitt avtalt noe spesiel taktikk foran møtet med Hønefoss i morgen, Bakke?
– Vi har lagt opp til en taktikk som gutta skal følge opp til denne kampen. Vi har brukt denne uka til å trene på den. Vi legger alltid opp en taktikk og spillemåte foran hver kamp. Men taktikken foran akkurat denne kampen, vil jeg holde for meg selv, sier Bakke.

– Hvordan ser du på muligheten til seier etter en periode med så mye motgang?
– Hver kamp starter jo på null-null, så det er klart at vi har stor mulighet til seier i denne kampen. Men vi bør prege kampen fra start med mye folk i angrep og komme rundt på kantene for å pumpe inn mange innlegg foran målene. Der skal vi være effektive og konsentrerte til en hver tid.

– Hvordan har nivået vært på treningene denne uken etter at du stillte plassen din som trener til disposisjon. Har det hatt noe positiv innvirkning på spillergruppa tror du?
Bakke ønsker ikke å gå inn på personlige forhold, men sier:
– Spillergruppa har virkelig stått på for fullt denne uken. Vi har fått tilbake mange spillere fra skade, noe som er med og øker kvaliteten betraktelig på treningene. Både Tom Reidar Haraldsen, Jonas Krogstad, Jon-André Fredriksen og kaptein Christian Michelsen er tilbake fra skade noe som gjør konkurransen med å ta ut startelleveren er mye større. Det er bare sunt for gutta. Agressiviteten har vært høy i spillergruppa denne uka, og ikke minst har humøret vært godt, avslutter hovedtrener Geir Bakke.

Og dette er mannskapet Geir Bakke starter med søndag mot Hønefoss:


Erik Holtan
Fabien Vidalon
Vidar Martinsen
Jørgen Horn
Tommy Edvardsen
Jonas Krogstad
John Andreas Husøy
Christian Michelsen
John “Mo” Muiruri
Jon-André Fredriksen
Steffen Nystrøm

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design