Høyreback klar for MFK

Ola har en rekke landskamper for U-landslag, og har vært kaptein på G1996-landslaget i flere år. Han har mange kamper for FFK i Toppfotballen, og er en solid forsterkning for MFK. Han spilte også for MFK i høst på utlån, og viste der at han er en bunnsolid høyreback med gode offensive ferdigheter.

– Jeg har hatt det veldig fint i FFK, men timingen er riktig for min del nå. Jeg gleder meg veldig til å bidra for MFK, og gleder meg til å spille i denne spillergruppen. Det er en veldig fin gjeng. Den sportslige kompetansen på trenerteamet var også avgjørende, forteller Ola Lønn Jensen.

– Dette er en sterk signering av oss, og et tydelig signal utad. Denne signeringen viser at vi mener alvor, og det viser at vi er attraktive for spillere med ambisjoner, forteller Ørjan Christiansen.

– Vi er veldig fornøyde med å få Ola på laget, han er en spiller som passer oss veldig bra. Sterk offensivt med gode en til en-ferdigheter. Holdningene hans er også på god MFK-standard. Signeringen viser at vi er attraktive som klubb. Ola var ønsket av flere konkurrerende klubber, blant annet Kvik Halden i samme avdelingen. Vi har hele tiden vært trygge på at vi har det klart beste sportslige tilbudet, og er glade for å få dette bekreftet gjennom signeringen av Ola, avslutter Christiansen.

Ola Lønn Jensen har altså signert en kontrakt ut sesongen 2017.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design