Høstsesongen i gang

Nå er høstsesongen i gang og denne uken har vi hatt to kamper. Mandag spilte vi borte mot Eika/Kambo på Eikabanen. Da vi møttes i våres på Melløs ble det 2-2. Vi spilte en bra førsteomgang hvor vi ledet 2-1 til pause. I pausen hadde vi fokus på å få opp pasningstempo og presisjon. Og vi spilte en kjempegod annenomgang og vant kampen med 8-2. Vi hadde 6 forskjellige målscorere og to gode keepere.

Tirsdagen tok vi imot Ås på Melløs. Her ville vi ha revansje for en dårlig kamp i våres hvor vi tapte hele 5-1 i Ås. Vi bestemte oss for å tette igjen bakover og tørre å sette fart forover. Etter enveiskjøring i 1. omgang, hvor vi misser på 5–6 100%-sjanser, leder vi 1-0. I pausen fokuserer vi på å fortsette det gode spillet, og ikke “stresse” foran mål. Spiller en enda bedre 2. omgang, hvor alle skal ha skryt for veldig god jobbing og mye bra spill. Mye veggspill og vrir spillet, så Ås ikke holder følge.
Vi vinner kampen 6-2 til slutt.

Bra start på høsten, hvor vi får frem mye av det vi trener på. En fin gruppe å jobbe med som er villige til å lære og tar det med seg ut på banen.
© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design