Her er de nye lagene i Adeccoligaen 2009

Her er avdelingsvinnerne i 2. divisjon 2008:

Avdeling 1: MJØNDALEN
Mjøndalen er tilbake i norsk toppfotball etter 12 år i 2. og 3. divisjon. Gutta fra Nedre Eiker ble cupmester 3 ganger på 1930-tallet og sikret seriesølv i gamle 1. divisjon i 1976 og 1986. Mjøndalen spilte i senest i Tippeligaen i 1992, mens de måtte ta turen ned til 2. divisjon etter 1996-sesongen.
Mer om Mjøndalen: www.mif.no

Avdeling 2: SKEID
Skeid var overlegne og ble avdelingsmester allerede 5.oktober.
Den tradisjonsrike Oslo-klubben er dermed tilbake i Adeccoligaen etter kun ett år i 2. divisjon.
Mer om Skeid: www.skeid.no

Avdeling 3: STAVANGER IF
Naboene Stavanger og Randaberg kjempet om opprykket gjennom hele sesongen, og det var førstnevnte som til slutt kunne juble.
Mer om Stavanger IF: www.sif-fotball.com

Avdeling 4: TROMSDALEN
Tromsdalen gjorde som Skeid; ett år i 2. divisjon og direkte retur til Adeccoligaen. Men gutta fra nord fikk hard konkurranse fra Ullensaker/Kisa, som endte opp ett fattig poeng bak.
Mer om Tromsdalen: www.tuil.no