Henger med i toppen

Hovedtrener Inge Norby mener det var ett tilbakefall med tanke på hva laget har vist tidligere denne sesongen.

– Jeg kan ikke si jeg er helt fornøyd i dag. Vi gjør mye rart som vi ikke pleier og som jeg synes ødelegger en del av kampen. Vi er gode i perioder og har kontroll til tider, men utenom det virker det som at spillerne ikke er fokuserte nok. Nå var det noen som ikke hadde helt dagen og depper istedenfor å få med seg hode å kjøre på videre. Denne holdningen liker jeg ikke og den skal bort med en gang. Nå har vi spilt godt ellers denne sesongen og alle lag har en svak i kamp i ny og ne, men vi redder det med en seier og henger forstatt med, avslutter Norby.

Startellever Moss:
Iben Bøtler, Henrik Stokkebø, Martin Liby, Aleksander Hagen, Andreas Berg, Eirik Engene, Preben Andersen, Andreas Norby, Andreas Kamark, Eirik Kaldeim, Mats Thømt

Innbyttere:
Christian Bretun, Farzad Choudarry, Kent Flemming