Heltente før cupkampen mot Lyn

MFK-trener Marijo Jovic ser fram til å sette kursen mot Oslo og møte Lyn i den første runden i cupen onsdag kveld. Men til tross for at Lyn spiller i én divisjon lavere enn MFK, forventer han på ingen måte at det blir en enkel kamp.

Lyn har store tradisjoner i norsk fotball, i likhet med Moss Fotballklubb. Man skal ikke så enormt mange år tilbake i tid til da begge klubbene spilte på øverste nivå i landet.

Men per dags dato spiller Lyn i 3. divisjon og MFK i 2. divisjon, og av nettopp den grunn er det “Kællane” som må tåle favorittstempelet på bortebane. Men det er likevel ingen grunn til å ta lett på oppgaven. Lyn har kjempet i toppen av divisjonen de to siste årene og vært nære opprykk.

– Vi har respekt for Lyn og regner med at det blir en tøff kamp, innrømmer mossetrener Marijo Jovic.

– Vi skal prøve å få kampen inn i vårt spor og være disiplinerte. Dette er to klubber med tradisjoner i norsk fotball og det vil forhåpentlig bli en god kamp. Vi må være aggressive og følge kamp-planen vår. Jeg er sikker på at vi kan vinne hvis gjør det vi har forberedt oss på, avrunder Jovic.

Moss Fotballklubbs A-lag står for øvrig med to av tre seire i 2. divisjon (PostNord-ligaen) så langt i år og ligger foreløpig på 2. plass på tabellen. Nå blir det interessant å se hvordan det går i den første cuprunden på Kringsjå kunstgress. Kampen kan du se på Moss Avis sine hjemmesider.
For å se matchen krever det riktig nok abonnement på avisen.