Har nådd fjorårets sum på 150!

Fjorårets sum på 150 kroner pr tilskuer er nådd allerede! I skrivende stund har vi fått inn 157,75 kroner til Folkets Kamp 15. september.

– Tusen takk til alle som har bidratt så langt! Nå peiser vi på videre og går for 300 kroner. Det skal vi klare sammen med privatpersoner og bedrifter, stråler Martin Thømt Jensen i MFK.

De som har løftet summen til over 150 kroner de siste dagene er Meglergaarden, Toyota Østfold & Follo, Nordlie Auto, Storm VVS, Ragn-Sells Moss og CarlsenFritzøe.

– Det er utrolig gledelig at næringslivet ønsker å bidra til å skape en strålende dag under Folkets Kamp på Melløs, med kampen mot topplaget Raufoss som det naturlige høydepunktet. Nå håper vi å få med enda flere bedrifter, også planlegger vi å gjøre litt ekstra innsats for å få med en del privatpersoner på spleiselaget, sier Thømt Jensen.

For å bidra og å se hva du får for å bidra følg denne linken.
Linken gir deg også oversikten over alle som har bidratt til nå og muligheten til å følge med søyla som viser hvor mye vi har fått inn til enhver tid.

La oss sammen nå 300 kroner pr tilskuer til Folkets Kamp!