– Har ingen gode svar

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

En spillemessig glimrende gjennomført kamp rant ut i et klart tap mot Strømsgodset. At fotball kan være urettferdig, fikk vi prov på onsdag kveld. Spillerne har ingen gode svar på at målene ikke kommer. Mahmoud El Haj
er først ut:– Vi produserer dobbelt så mange sjanser som Strømsgodset. Hva skyldes det at vi ikke klarer å få den runde lærkula inn mellom stengene?– Jeg vet ærlig talt ikke. Dette var en sånn dag der ingenting går inn. Vi hadde jo betydelige sjanser til å putte en del mål, men det ville seg ikke for oss selv om vi spilte en av årets beste kamper. Forferdelig ergrelig både for oss spillere og for de som så på, men vi hadde veldig utur og var ikke dyktige nok bakover.

– Keeper Espen Johnsen hos gjestene var jo veldig god, men det alene skal jo ikke være grunnen til at vi ikke klarer å sette ballen i mål?– Kanskje det var vi som spilte Espen Johnsen god, men vi var alt for sløve i avslutningsfasen. Dette er en kamp som vi burde vunnet i forhold til sjanser og selve banespillet,

tror Mahmoud.
Hadde ikke Godset fått de to mindre vakre scoringene hadde MFK helt sikkert klart å komme tilbake, mener han.

Andreas Strand har ikke noe godt svar på måltørken han heller:– Det er rett og slett udyktighet selv om vi samtidig gjør en veldig god kamp. Men i dag stemte ikke akkurat avslutningene. Andre ganger så er det motsatt der vi leverer dårlig spill, men scorer mål. Sånn er dessverre fotballen. Det er veldig synd, for jeg synes at vi fortjener noe bedre i dag.

Om sin egen innsats sier Strand:


– Jeg er fortsatt i litt dårlig form, men jeg vinner jo alt som kommer på hodet. Jeg er vant til å få ballen mere via innlegg og inn i bakrommet, men her spiller vi litt annerledes enn det jeg gjorde tidligere, medgir Strand.

Andreas Strand mener vi ikke kan klage når vi ligger i toppen av Adeccoligaen. Han lover imidlertid å trene knallhardt med to økter daglig og bruke ferien skikkelig godt.

For den store spissen vil inn på laget før høstsesongen starter.