Har gitt stor gave til MFK Care

Har gitt stor gave til MFK Care

Sparebank1 Østfold Akershus har gitt MFK Care en stor sum til videre satsing. Snakk om fantastisk sommergave!

For å kunne drifte MFK Care er klubben helt avhengig av støtte utenfra. Noen bedrifter er allerede med og støtter prosjektet, noe klubben er utrolig glad for. Men det er ikke til å stikke under en stol at det er økonomisk krevende å holde den veldedige organisasjonen i gang på Melløs. Men som en skikkelig gladnyhet kom Sparebank1 nylig på banen og ga MFK Care en gave av betydelig sum.

– Jeg berømmer klubben for dette prosjektet  Tiltaket er veldig bra og samfunnet trenger litt andre støttetiltak enn det man så før, skryter banksjef i Sparebank1 Østfold Akershus, Ingrid Riise Marthinsen.

– Det er mange som faller utenfor, så dette trengs. Vi er veldig glad for å kunne bidra, tilføyer hun med et smil.

LES MER OM MFK CARE:

Dette er MFK Care

Fantastisk fotballtur for gatelaget

Må være tålmodige

HR-konsulent og sponsorkoordinator i Sparebank1 Østfold Akershus, Per Ivar Snarberg, kjenner MFK Care godt og vet at dette ikke er et prosjekt som blir til “over natta”.

– Dette er en gave til et formål som vi synes er bra. Dette hjelper allmenheten. Mange klubber har gatelag og det tar tid å etablere seg, understreker han.

Siv Holder i MFK Care er utrolig takknemlig for bidraget og ser fram til å kunne fortsette, og ikke minst utvikle, prosjektet i månedene framover,

– Vi setter enormt pris på at Sparebank1 Østfold Akershus har valgt å bidra. Det gir oss muligheten til å gjøre enda mer for de som trenger det mest, sier hun.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design