HamKam-spiller Espen Haug (36) takket nei til MFK

Espen Haug fikk ikke den overgangen til Moss han hadde håpet på. Nå åpner HamKam-spilleren for andre klubber.

– Det hadde vært veldig moro å spille for Moss, siden trener Geir Bakke er en av mine beste venner, sier Espen Haug til TV 2 Nettavisen.

– Men dessverre ble vi ikke enige om kontraktens lengde, eller betingelser, og derfor ble det ikke noe av den overgangen.

Espen Hoff skal ha blitt tilbudt de samme betingelsene og kontraktslengden han har i HamKam i dag, og understreker at da var det liten vits i å flytte på seg.

HamKams Espen Haug har spilt åtte av Kammas kamper i år, men fikk før sommeren beskjed om at han ikke vil få forlenget kontrakten etter sesongslutt. Dermed står den tidligere VIF-spilleren fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver, og nå fortsetter jakten.

– Jeg er meget interessert i å fortsette karrieren min også etter denne sesongen, og ser meg derfor om etter andre alternativer. Samtidig har jeg ingen problemer med å forholde meg til at jeg er HamKam-spiller ut året.

Hentet fra TV 2 Nettavisen

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design