Gundersen er ute i seks uker

Sisteskansen Anders Gundersen fikk seg en ordentlig smell under bortekampen mot Egersund i helgen og blir dermed ikke å se i aksjon på noen uker.

Gundersen har stått meget bra så langt i år. I seriesammenheng har han bidratt stort til de seks poengene på A-laget har etter de tre første kampene. Har har også holdt nullen i to av dem. Mot Egersund var han matchavgjørende med flere gode redninger, men dessverre pådro han seg en skade i kjeven etter et møte med kneet til en Egersund-spiller.

Gundersen er antakeligvis ute i rundt seks uker.

– Dette er veldig leit for ham. Anders er, etter min mening, den beste keeperen i avdelingen, sier hovedtrener Marijo Jovic.

– Heldigvis er Anders en profesjonell spiller med en sterk karakter, så vi skal vente på at han blir frisk igjen. Noen situasjoner har man ikke kontroll over, men man kan velge hvordan man velger å respondere til dem, fortsetter Jovic.

Internt møte

Mandag kveld skal sportslig utvalg ha møte for å se på mulighetene framover. Derfor er det ikke mye som sportslig ansvarlig, Rune Jørgensen, får sagt om saken på nåværende tidspunkt.

– Ingen avgjørelse er tatt. Vi skal i kveld se på hva vi kan gjøre på kort sikt, sier han og legger til:

– Jeg vil også si at det var veldig sterkt av Anders Gundersen å fullføre Egersund-kampen med skade i ansiktet. Det er en prestasjon å få til det. Vi ønsker ham god bedring, avrunder Jørgensen.