– Grei gjennomkjøring

Hovedtrener Mats Hattevig var fornøyd med lagets innsats.

– Jeg er veldig fornøyd i dag. Vi har hevet oss mye fra de tidligere kampene og blir bare bedre og bedre. Alle gjør en flott innsats, da spesielt Kardo som scoret seks mål. Forsvaret er tett og midtbanen kokkmuniserer godt med spissparet. Jeg føler vi er godt strukturert hele veien noe vi viser ved å ta en overlegen seier.

– Nå skal det sies at motstanden ikke var allverden, så jeg ser på dette som en grei gjennomkjøring for vår del. Vi ligger mye i offside, så det blir en av tingene vi skal jobbe med frem mot neste kamp, forteller Mats.

Scoret seks mål

MFK spiller Kardo Sherwani satte seg på scoringslisten med seks av målene i dag. Selv var han kjempe fornøyd med egen innsats.

– Jeg synes jeg spiller veldig bra. Jeg får til mye bra og tror dette er min beste kamp hittil i år. Jeg fikk god hjelp fra midtbanen som sendte gode kontringsballer gjennom ett svakt Skiptvet forsvar. Utenom min egen innsats synes jeg hele laget jobber bra og det gir mye selvtillit til alle når vi vinner, og i tillegg scorer åtte mål. Etter en tung start på sesongen viser vi idag at vi kan kjempe i toppen denne sesongen, avslutter Kardo.

Saken fortsetter under bildet

Startellever:
Danish Kahn, Håkon Andersen, Lars Andresen, Patrik Berglund, Corinn Nygård, Jonas Kristiansen, Benjamin Håland, Kardo Sherwani, Bendic Pettersen, Sheroz Khalid, Henrik Hansen

Innbyttere:
Serdar Husseini, Nuh Kivrak, Trond Håkon Riise, Erik Andersen, Kashif Rana, Tommy Yin, Tordar Tømmervik.

Sted: Melløs B-feltet
Dommer: Alexander Andersen (Rapid)
Tilskuere: ca.30
Omgang: 2×35